• Πληρωμή με Αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά στον υπάλληλο της Courrier την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

  • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα.

Το EXARTIMATA.GR συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών με την μέθοδο redirect, όπου μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς για την πληρωμή και μετέπειτα στο EXARTIMATA.GR για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται ή αποθηκεύονται ποτέ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διότι συμπληρώνονται μόνο στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας.

  • PayPal

Αν διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με την σιγουριά και ασφάλεια που παρέχει το όνομα PayPal. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal εδώ.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του EXARTIMATA.GR.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2311292869), ή μέσω email (στο info@exartimata.gr) για να μας γνωστοποιήσετε την κατάθεση.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR36 0171 0750 0060 7514 0147 585

Δικαιούχος : ΤΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ