Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Με έκπτωση!

Αντιτριβικό κινητηρα με Νανομόρια Protec 375 ml

PROTEC9201
PROTEC
Βαθμολογία 
14,54 €
Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
Περιγραφή

Το υψηλά αποτελεσματικό- αντιτριβικό στρώμα με νανομόρια, προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά. Εγγυάται άμεση λίπανση στην ψυχρή εκκίνηση, πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα, καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων, άριστη ανθεκτικότητα σε έκτακτες καταστάσεις, σημαντική μείωση του θορύβου. Με τα νανομόρια προστατεύονται όλα τα επίπεδα εσωτερικής ροής του κινητήρα και των εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα το σύστημα λίπανσης, τo υδραυλικό τιμόνι, το σύστημα ταχυτήτων και το διαφορικό. Οι τσιμούχες των φλαντζών και τα Ο-ρινγκ, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση από άποψη λίπανσης.
Προστίθεται μετά από κάθε αλλαγή λαδιών στο νέο λάδι. Τα 375ml είναι αρκετά για 6ltr λάδι. Χρήση σε συστήματα διεύθυνσης, σασμάν και διαφορικά σε αναλογία 1:10. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται πριν τη χρήση του προϊόντος ο καθαρισμός του λαδιού και του συστήματος λίπανσης με το Pro-Tec Engine Flush

Λεπτομέρειες προϊόντος
PROTEC
PROTEC9201
1000 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σύστημα Λίπανσης
Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Γράψτε μια κριτική
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Αναφορά: LIQUI-LM1883

Μάρκα: LIQUI MOLY

Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρων Liqui moly LM1883 500 ml

Σχόλιο(α): 0

Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρων Liqui moly LM1883 Το προϊόν αυτό "ξεπλένει" και καθαρίζει εσωτερικά τον κινητήρα. Ο κινητήρας αποκτά και πάλι όλη την ισχύ του.

Τιμή 11,00 €
Σε απόθεμα

Αναφορά: LIQUI-LM1800

Μάρκα: LIQUI MOLY

Βελτιωτικό λαδιού Liqui moly LM1800 125 ml

Σχόλιο(α): 0

Βελτιωτικό λαδιού Liqui moly LM1800 Βελτιωτικό λαδιού με MοS2 (διθειούχο μολυβδαίνιο). EΦΑΡΜΟΓH: Για καλύτερα αποτελέσματα προστίθεται σε κάθε αλλαγή λαδιών. Κάθε φιάλη προϊόντος (125 ml) αρκεί για 3,5 λίτρα λιπαντικού.

Τιμή 6,89 €
Σε απόθεμα