Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Με έκπτωση!

Αντιτριβικό κινητηρα Ceratec Liqui moly 500 ml

LIQUI-LM7181
LIQUI MOLY
Βαθμολογία 
22,53 €
Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
Περιγραφή

100% κεραμικής τεχνολογίας, αντιτριβικό πρόσθετο λιπαντικού. Η κρυσταλλική δομή του μειώνει τριβή και φθορά, και εμποδίζει την άμεση επαφή μετάλλου με μέταλλο. Τα κεραμικά σωματίδια δεν ξεπερνούν τα 0,5 μm εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη λειτουργία του φίλτρου. Το CERA TEC: • Αναμιγνύεται με όλα τα λάδια του εμπορίου. • Παραμένει σταθερό ακόμα και υπό συνεχείς υψηλές θερμικές και δυναμικές καταπονήσεις. • Δεν κλείνει το φίλτρο. • Ανθίσταται σε ακραία υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. 

  1. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.
  2. Αυξάνει την διάρκεια ζωής του κινητήρα.
  3. Μειώνει τον θόρυβο λειτουργίας του κινητήρα.
  4. Είναι πολύ ανθεκτικό στην πίεση.
  5. Αυξάνει την απόδοση λόγω μείωσης της τριβής.
  6. Δεν αυξάνει τον φώσφορο ή το θείο στο κινητήρα.

Προστίθεται σε λιπαντικά κινητήρων, συμπιεστών, αντλιών και κιβωτίων. Ιδανικό για κινητήρες επιβατικών και επαγγελματικών, βενζίνης και πετρελαίου. Αναμιγνύεται με όλα τα λάδια του εμπορίου. Το περιεχόμενο της συσκευασίας αρκεί για 5 λίτρα λιπαντικού. Μεγάλη διάρκεια επίδρασης για τουλάχιστον 50.000 χιλιόμετρα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλο για υγρούς συμπλέκτες!

Λεπτομέρειες προϊόντος
LIQUI MOLY
LIQUI-LM7181
999 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πρόσθετα Κινητήρα
Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Γράψτε μια κριτική
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Αναφορά: LIQUI-LM1883

Μάρκα: LIQUI MOLY

Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρων Liqui moly LM1883 500 ml

Σχόλιο(α): 0

Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρων Liqui moly LM1883 Το προϊόν αυτό "ξεπλένει" και καθαρίζει εσωτερικά τον κινητήρα. Ο κινητήρας αποκτά και πάλι όλη την ισχύ του.

Τιμή 8,87 €
More
Σε απόθεμα

Αναφορά: LIQUI-LM1802

Μάρκα: LIQUI MOLY

Σφραγιστικό διαρροών λαδιού Liqui moly LM1802 300 ml

Σχόλιο(α): 0

Σφραγιστικό διαρροών λαδιού  LM1802 Μειώνει την δημιουργία μπλε καπνού στην εξάτμιση και τον θόρυβο λειτουργίας του κινητήρα lm1802  EΦΑΡΜΟΓH: Προστίθεται ανά πάσα στιγμή και σε ζεστό κινητήρα. Το περιεχόμενο (300ml) αρκεί για 3 έως 4 λίτρα λιπαντικού.

Τιμή 5,24 €
More
Σε απόθεμα

Αναφορά: LIQUI-LM1800

Μάρκα: LIQUI MOLY

Βελτιωτικό λαδιού Liqui moly LM1800 125 ml

Σχόλιο(α): 0

Βελτιωτικό λαδιού Liqui moly LM1800 Βελτιωτικό λαδιού με MοS2 (διθειούχο μολυβδαίνιο). EΦΑΡΜΟΓH: Για καλύτερα αποτελέσματα προστίθεται σε κάθε αλλαγή λαδιών. Κάθε φιάλη προϊόντος (125 ml) αρκεί για 3,5 λίτρα λιπαντικού.

Τιμή 5,55 €
More
Σε απόθεμα