Η εταιρία Exartimata.gr εξειδικεύεται στο χώρο του Ανταλλακτικού, του Ελαστικού και της Τεχνικής Εξυπηρέτησης.

Η εταιρεία Exartimata.gr είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών, του ελαστικού και της επισκευής αυτοκινήτων, στελεχωμένη με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό από τον κλάδο της εμπορίας ελαστικών και των ανταλλακτικών.

Από το 2011, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους αυτοκινητιστές μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 100 μάρκες και 2.000.000 προϊόντα απευθείας στο Διαδίκτυο, χωρίς μεσάζοντες και σε πολύ καλές τιμές.

Η πολυετής πείρα των στελεχών της, γρήγορα την κατέστησαν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην αγορά. Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους οίκους επώνυμων Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης μας ανέδειξαν ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες μας τόσο στην τεχνική εξυπηρέτηση και στο service του αυτοκινήτου όσο και στην αγορά ανταλλακτικών, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος της εξεύρεσης αξιόπιστου συνεργείου για την επισκευή του αυτοκινήτου τους .

Το κατάστημά μας, επεκτείνεται στο διαδίκτυο και έρχεται για να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε για το ελαστικό και το ανταλλακτικό , σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Στις τιμές των ελαστικών περιλαμβάνεται τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, βαλβίδες στεγανοποίησης και ΦΠΑ 24%.

Στην εταιρεία Exartimata.gr θα έρθετε αντιμέτωποι με επαγγελματίες που θα ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση για την τεχνική εξυπηρέτηση και το ανταλλακτικό του αυτοκινήτου σας.