Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Με έκπτωση!

Καθαριστικό Βαλβίδων Και Χώρου Κάυσης Powermax 33381 300ml

POWERMAXX33381
PowerMax
Βαθμολογία 
8,94 €
Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
Περιγραφή
Αποτελεί την τελευταία τεχνολογία για τον καθαρισμό εισαγωγής των πετρελαιοκινητήρων. Αφαιρεί και διαλύει πλήρως ακόμα και τα πιο επίμονα κατάλοιπα. Καθαρίζει και λιπαίνει ολόκληρο το σύστημα εισαγωγής και τους θαλάμους καύσης, καθώς επίσης και τις βαλβίδες εισαγωγής και τον αισθητήρα λάμδα. Αποτρέπει την δημιουργία νέων καταλοίπων. Εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία του κινητήρα, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και λιγότερες εκπομπές καυσαερίων. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους κινητήρων όπως, καταλυτικούς, άμεσου ψεκασμού , με ανιχνευτή λάμδα κ.α.
Χρησιμοποιείται με την συσκευή Clearflow και τους αντάπτορες της (τύπος S για συστ.άμεσου ψεκασμού και τύπος Flex για συστ.απλού ψεκασμού) σύμφωνα με της οδηγίες χρήσης της.
Λεπτομέρειες προϊόντος
PowerMax
POWERMAXX33381
1000 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σύστημα Πετρελαίου
Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Γράψτε μια κριτική