Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Με έκπτωση!

Σύστημα καθαρισμού & προστασίας LPG POWERMAXX 120 ml

POWERMAXX33356
PowerMax
Βαθμολογία 
8,86 €
Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
Περιγραφή
Ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα LPG. Μειώνει αισθητά την φθορά και εξασφαλίζει την προστασία των βαλβίδων, απορροφά την επιβλαβή υγρασία και προστατεύει ολόκληρο το σύστημα αερίου ενάντια στη διάβρωση. Εμποδίζει τον σχηματισμό κατάλοιπων καύσης και προστατεύει ενάντια στην οξείδωση του αερίου LPG που προκαλείται με την πάροδο του χρόνου.
Χρησιμοποιείστε το στο ρεζερβουάρ αερίου . Προσθέστε κάθε 3-4 μήνες ή κάθε 10.000 χλμ πριν από τον ανεφοδιασμό. Όταν το ρεζερβουάρ είναι σχεδόν άδειο, βιδώστε καλά τον αντάπτορα στο στόμιο γεμίσματος. Στην συνέχεια συνδέστε τον αντάπτορα με την βαλβίδα του δοχείου και αναποδογυρίστε το δοχείο. Κρατήστε το κουμπί του δοχείου πατημένο για περίπου 35-40 δευτερόλεπτα μέχρι να αδειάσει εντελώς το περιεχόμενο του δοχείου. Τέλος, αφαιρέστε τον αντάπτορα από το στόμιο γεμίσματος και γεμίστε το ρεζερβουάρ LPG όπως συνήθως. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν το προϊόν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το ‘’ Petrol System Cleaner LPG’’. Τα 120ml αρκούν για 50 lt LPG.
Λεπτομέρειες προϊόντος
PowerMax
POWERMAXX33356
1000 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σύστημα LPG
Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Castrol GTX Ultra clean A3/B4 10W-40 4L

Γράψτε μια κριτική
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: